Blog de îmbracă-te Uncategorized 10 Metode pentru a modela acele funduri atractive de clopot în 2015

10 Metode pentru a modela acele funduri atractive de clopot în 2015

Au existat o perioadă în care Momentele de Flori a șaptezeci de ani, Woodstock, Dum Maro Dum Dum, precum și imprimeurile psihedelice, modelele, precum și culorile au condus lumea modei. De la Mumtaz la Neetu Singh, Shabana Azmi până la Zeenat Aman, Bette Davis până la îngerii îndrăzneți ai lui Charlie, toată lumea a purtat puterea de flori șaptezeci de ani, cu anii optzeci, precum și cu anii nouăzeci. Unul dintre stilurile chintesențiale din anii șaptezeci a fost declarațiile de modă amok ale butucului clopotului. Avatarul de vârstă nouă fiind pantaloni Palazzo.
Ridicând înapoi zilele de jos al clopotului
Mamele ar fi cea mai fericită să te vizioneze într-unul dintre aceste zece stiluri elegante, atunci când îți asortezi fundul clopotului cu orice tip de topuri pentru o noapte, la facultate, precum și mai multe. Permiteți -le mamei să -și amintească și zilele de aur, precum și puteți face acest lucru. Chiar aici sunt zece metode la modă pentru a purta fundul clopotului în 2015!
[Citește și: Summertime Street Stil]

Sursa: Violetstreet.com Femeia de colegiu cu natura ei ciudată
Bottomele de clopot maro închis cu un tricou rotund ușor a fost o furie în anii șaptezeci, precum și puteți imita exact același lucru și în această zi, precum și în vârstă!
Sursa: pinimg.com pentru o petrecere spinsters
Îmbrăcați -vă cu o notă vintage pentru o sărbătoare a spinterilor în acest weekend pentru a stabili starea de spirit. Total aspectul cu topuri înalte din lemn de an șapte ani, înfrumusețați încheietura mâinii cu bijuterii oxidate, precum și pentru partea de sus, purtați un camisolă dedesubt, precum și un strat cu o haină pură pentru a totaliza aspectul.
[Citește și: Exact cum să porți un camisolă]

Sursa: Pinimg.comout la centrul comercial cu copilul, precum și cu hubby -ul
Moda de vară se referă la distracție, precum și să rămâi cool, motiv pentru care o pereche de denimuri de fund de clopot cu tocuri, împerecheate cu un top alb cu gât alb fără mâneci, precum și părul lăsat, este cea mai simplă metodă de a face capete întoarce -te oriunde te duci.
Sursa: Pinimg.comstir Up the Warm at the Pub
Femeile curbe se pot distra și ele. În plus, surorile de dimensiuni au auzit! Un top off-umeri, cu funduri de clopot pentru picioare, călcâiele pentru a dansa, precum și un pandantiv pentru declarații te-ar ajuta să obții mult mai mult decât doar globuri oculare!

Sursa: Pinimg.Comone a lui Charlie’s Angels
Ne -a plăcut mantra de stil a frumuseților în trei ani ale lui Charlie. Pantalonii cu fundul cu talie înaltă, cu un tricou înfipt în tricou, precum și ghiozdan pentru a aduce modelul din anii șaptezeci. Păr afro sau perms, tăiat cu pene sau lăsându -l liber, precum și drept, vă lăsăm aspectul!
[SC: Mediad]

Sursa: Pinimg.combright, precum și cutidă
Pentru o sărbătoare a piscinei în care norma ar fi să alergi în ape folosind un bikini, ar trebui să te simți să nu fii lass-ul de la moară, precum și încă ar dori să-ți răspândești vibrația, credeți monotone de la moda de la monotone de la din cap pana-n picioare. Pantalonii cu fund de clopot în aceeași culoare, cu aceeași culoare, cu partea superioară cu margini albe, aduce atingerea la modă.
Sursa: Pinimg.comsheer Crop Top, pardesiu imprimat liber, precum și funduri de clopot din denim
Pentru o seară cu prietenii, trebuie să faceți rochie mai degrabă, în afară de gașca care le înghite margaritele. Blaturi de recoltă în relief cu capcane de bumbac imprimate, precum și denim s-au rupt de clopote cu tocuri, aduce un aspect minunat de sărbătoare a puiului.

[Citește și: Iată exact cum să faci aspectul unei petreceri de epocă]
Sursa: Pinimg.combring pe discoteca pentru febra!
Când lumea nu a putut înceta să danseze la bătăile discotecii, Pyts -ul din spatele lor și -a zguduit curbele minunate, precum Abba, Beegees, precum și multe altele. Un top floral cu gât în ​​V, precum și părul afro, au arătat aspectul, cu fundul clopotului de lenjerie, precum și tocuri, aducând evenimentul la multe petreceri.
[Citește și: Pantalonii evazați sunt din nou cu un bang]
Sursa: pantalonii Pinimg.Combal-Bottom au avut propriul lor stil, propria lor aură, precum și măreția pentru a afirma așa, precum și în special pentru femeile indiene curbe care au strâns umiditatea, precum și cald pe continent, umilul clopot-jos nu A menținut doar la modă la modă, precum și răcoroase, totuși le-a permis să evadeze și curvele de femei reale! Pregătit să-ți evadezi curbele, precum și să-ți arăți noua vârstă mișcările tale, restabilește acum fundul clopotului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post